Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lacasute/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4556
Casuta Rosie | La Casute
Warning: A non-numeric value encountered in /home/lacasute/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Casuta Rosie

 

Capacitatea casutei este de 4 persoane. Casuta este decorata cu mobila rustica, fiecare camera fiind dotata cu televizor si Wi-Fi. Din bucataria complet utilata nu lipseste cuptorul cu microunde iar baia de la etaj este dotata cu cabina de dus cu apa calda.

Alte facilitati oferite sunt curtea cu gratar in aer liber, parcare ,acces stradal si semnal de telefonie mobila pentru toti operatorii.

Spatiu propriu

Stim cat de importanta este intimitatea fiecaruia dintre noi, iar pentru asta fiecare casuta are o curte de aproximativ 1000 mp.

Wi-Fi gratuit

Fiecare casuta dispune de Wi-Fi dedicat cu viteze mari de transfer pentru a va oferi o conexiune cat mai stabila la internet.

Vedere extraordinara

Casutele au o pozitionare perfecta pentru a va oferi o vedere de neuitat a naturii ce le inconjoara.

Ciubere din lemn

Casuta are propriul Ciuber cu hidromasaj si proiector multimedia, acoperit, pentru a putea sta in el chiar si pe timp de iarna. De asemenea, casuta dispune si de sauna proprie.